Referenser och erfarenheter

Det som utmärker arbeten utförda av HÄSTENS EL är de nästintill "osynliga" och stilrena installationerna.


HÄSTENS EL har även utfört arbete i K-märkta byggnader. Vill ni se lite bilder på utförda projekt, klicka här

Munksjöbro i Jönköping

Enebybergs IF Tennis

Referenser och erfarenheter

 

HÄSTENS EL arbetar mycket på skolor och en skola som ofta får besök är Internationella Engelska skolan i Täby. Just nu är det mycket LED installation i skolsalar och andra utrymmen som kommer att sänka kostnader framöver och då de håller längre är de även ett bra miljöval. 

 

HÄSTENS EL utför butiksanpassad belysningsinstallationer och hjälper butiksägare att anpassa sin belysning beroende på lokal och miljö. I norrort är det ofta besök på ICA Dragonen och ICA Nära Enebytorg.


HÄSTENS EL utför många projekt åt bostadsföreningar och några i Täby som bytt ut delar av sin allmänbelysning till mer miljövänlig sådan är bla. Byalagets Samfällighetsförening, Lysmaskens Samfällighetsförening och Lantmannens Samfällighetsförening.


HÄSTENS EL har utfört elprojektering åt SKANSKA på Munksjöbron i Jönköping samt inför uppstarten av Botniabanan. På Munksjöbron kan ni se resultatet av ett av dessa arbeten.

 

HÄSTENS EL utför arbete på Enebybergs IF Tennis, värmen har justerats och det har bla. bytts ut till en ny belysning i tennishallen samt nyinstallering av fläktar uppe i innertaket.

 

HÄSTENS EL har även arbetat åt Plan8 Production KB som är en musikstudio i Stockholm. Det var ett omfattande elarbete när de skulle bygga ut sin studio och installera all musikanläggning.

 

 

Swartlige Ridskola

Naked Juicebar AB Täby


HÄSTENS EL har utfört arbete i stall hos bla. Travtränaren Stig H Johansson, Per Lennartsson och ute på Swartlings Ridskola. Då förenas arbete med nöjet av att få se alla fina hästarna.


HÄSTENS EL har ett flertalet Bostadsrättsföreningar som återkommande kunder. Förutom underhåll är det installationer av trapp-och utomhus- belysning samt värmeslingor i tak och stuprör.En elektrikers vardag


Det händer mycket under en dag som elektriker och mycket av det som dyker upp kan aldrig planeras. HÄSTENS EL är ett företag som inte räds nya utmaningar utan ser det som en utveckling mot mer kunskap. Några annorlunda uppdrag kan ni läsa mer om nedan;


En brand bröt ut i ett serverrum på Internationella Engelska Skolan i Täby. HÄSTENS EL kallades till platsen för att säkerställa alla berörda strömkällor. Ingen skadades som tur var vid själva branden och alla kunde återvända in till sina arbetsplatser redan på förmiddagen då också strömförsörjningen fungerade som den skulle.


McDonalds i Hägernäs Strand hade tidigt en söndagsmorgon på grund av ett större strömavbrott i kommunen fått det svårt att starta upp diverse utrustningar. HÄSTENS EL åkte iväg och såg till att det fungerade igen. Då strömavbrottet varade en längre tid passade Stefan samtidigt på att köpa frukost till sin hungriga och strömlösa familj som uppskattade utryckningen denna tidiga morgon.


Under julhelgen gick strömmen på Thailands ambassad och Thailands kung som nu var på besök satt nu i ett becksvart Stockholm. Efter några telefonsamtal fick de tag på HÄSTENS EL som snabbt kunde vara på plats. En trevlig och glad personal-styrka kunde efter en stund återgå till sina sysslor och Thailands kung kunde åter se Stockholm i ett ljusare skimmer


I Norrtälje en vacker höstdag låg ett lastfartyg från Björnsbo Shipping AB för ankar och hade problem med att lasta av sitt gods då lastklaffarna vägrade att fungera. El på fartyg är inte riktigt detsamma som på land och det var inte så lätt att få tag i en elektriker som var villig att komma och hjälpa till. HÄSTENS EL kallades in, problemet lokaliserades och åtgärdades. Många tacksamma hälsningar kom från personalen på plats.


Det finns en hel det akuta uppdrag framförallt vintertid då familjer ska fira jul och elbelastningen blir för hög. Det är inte roligt att fira jul eller nyår utan stöm eller värme och många helger har det blivit besök av HÄSTENS EL hemma hos frusna och strömlösa privatpersoner.