2019

Hästens EL Classico, Open


EL Classico, Open spelades på Arninge GK den 1 augusti 2019 och Hästens EL delade ut priser. Även i år var det kanonstart som fungerade jättebra, en trevlig spelform då alla kommer in nästan samtidigt. I år visade sig Arninge golfbana från sin bästa sida  och golfförhållandena var helt perfekt. Med entusiastiska och glada deltagare som med spänning väntade på prisutdelningen.


Ett stort tack till alla ni som var där, det är alltid lika trevligt att se alla glada ansikten.


Vinnaren i EL Classico Open var Adam Sivertsson, Arninge GK på 76 slag brutto.  Adam tyckte banan var fin och att det var en trevlig tävling.

EL Classico Open

        juli 2019

Full fart mellan hålen, ett raskt tempo ger mer tid till bollfokus när den bäst behövs.

Det är viktigt att hålla koll på var alla är och se till att tävligen flyter på och Anna Nordström gjorde ett strålande jobb som tävlingsledare tillsammans med Stefan Eriksson

Vinnaren i A-klassen var var Adam Sivertsson, Arninge GK på 72 slag netto

Vinnare i B-klassen var  Greger Ohlsson , Arninge GK på 66 slag netto

Vinnare i C-klassen var Annika Wittgren, Arninge GK på 74 slag netto

Härlig aktiviter på banan, här är både hål 10 och hål 13 på bild med deltagare.

I år deltog Stefan själv och på sista hålet var det stor koncentration på hur bollen skulle puttas av en intresserad åskådare. Det är spännande med golf!

Arninge golfrestaurang visar här upp dagens Barnmeny. Lätt att läsa, precis i rätt höjd, vad blir valet av de tre? Korven var bäst den här dagen.


Hästens EL tackar Arninge GK och tävlingsledningen och banpersonalen. I år var banan jättefin och det var en perfekt varm och härlig golfdag. När golfen är som bäst!


Hälsningar Stefan Sundberg, Hästens EL


Snygg parkering underlättar framkomligheten inte bara för bilar. Här ser vi snyggt uppställda golfbagar :-)