Miljö

Miljön är viktigt

 

Vår moderna livsstil bidrar i allra högsta grad till att elavfall tillsammans med byggavfall, är den typ av avfall som ökar mest av vårt återvinningssmaterial. Elektroniska produkter bidrar ju faktiskt till en ökad livskvalitet som vi gärna vill behålla men det ger oss också ett ansvar och en bra anledning till att lämna in vårt elavfall. Vi svenskar är väldigt bra på att återvinna material och HÄSTENS EL bidrar med att alltid ta tillbaka överblivet/gammalt material och sortera in det vid våra återvinningsstationer. Då 99 procent av allt elmaterial kan återvinnas är det också vår skyldighet att se till att vi också bidrar med det vi kan.

 

Var energismart

 

Det spelar ingen roll hur mycket vi än talar om vår miljö, om frisk luft och rent vatten, om att vara energieffektiv eller att spara vår egen ekonomi om det bara stannar som en bra tanke.

 

HÄSTENS EL arbetar hela tiden med ett miljön i fokus. Då vi är oberoende kan vi välja det elmaterial som håller högsta kvalité och har minst påverkan på vår natur samtidigt som produkterna har lång livslängd.

 

Hos HÄSTENS EL använder vi produkter som ger våra kunder en bra energibesparing som resulterat till mindre energiförbrukning och ett långsiktigt miljötänk. Belysning med LED och lågenergilampor, belysningstyrningar, smarta termostater är exempel på elprodukter som lever upp till de höga kraven.

 

Varumärken

 

Beroende på vad man skall utföra för uppdrag används det olika leverantörer och varumärken.

Varumärken som ofta återkommer i

HÄSTENS ELs elsortiment och som också har ett bra miljötänk och hög kvalité på sina produkter kan ni se nedan.

 

Hager

 

Hagers produkter är energieffektiva system och deras produkter är speciellt utvecklade för att minska energiförbrukningen och användningen av naturresurser.

 

LVI

 

LVI satsar på att tillverka miljövänliga radiatorer

och de planerar miljötänket i alla tillverkade produkter under hela produktens livslängd. De använder också återvinningsbart material i tillverkningsprocesser så mycket som möjligt.

 

EBECO

 

Ebeco utvecklar golvvärmesystem som gör det enkelt att vara sparsam med energi utan att ta bort njutningen över den underbara värme från dina golv.

 

ELKO

 

Alla ELKOs produkter som levereras uppfyller kraven enligt RoHS och WEEE-direktiven. De packas också och distribueras i förpackningar som är tillverkade i återvunnet material och ELKO är även anslutet till REPA-registret.

 

Schneider Electric

 

Arbetar mot att tillverka/sälja produkter, system och tjänster med så hög kvalitet och så lite miljöpåverkan som möjligt. De tänker på miljön under hela produkternas livslängd och arbetar aktivt med återvinningsfrågor och miljövänliga material.

Copyright © All Rights Reserved