Just Nu

Butik- eller kontorsplafond med LED belysning spar elkostnader och har en effektiv belysning som även är dimmbar.

Golvvärme från Ebeco känns härligt för alla fötter.

Laddstationer för el-/hybridbilar

 

Från och med 2017 träder en ny EU-standard i kraft som reglerar laddning av elfordon. Standarden innebär att för DC-laddning skall anslutningskontakter av typ CCS användas och vid AC-laddning skall Typ2 användas.

För offentliga och privata parkeringsplatser där bilarna står parkerade en kortare tid rekommenderas laddstolparna och väggboxarna på högre effekter, det vill säga minst 7,4 kW och en väggbox på 3,7 kW för en långvarig parkering och daglig användning.

 

Kontakta oss för mer information, vi skickar gärna ett prisförslag på ert önskemål.

 

Belysning i trapp/trall på uteplats minskar risken för olyckor när det skymmer på sommarkvällarna.

LED är inte dyrare.. utan förmånligare i ett längre perspektiv.

Aktuellt just nu

 

Det gäller livet...

 

...elbesikta din bostad. Varje år brinner ca 1 000 svenska hem på grund av elrelaterade fel. Ström och felaktiga installationer kan också orsaka direkta dödsfall men vems är ansvaret?

 

Som ägare av en bostad är du ansvarig och det gäller även om du köper en bostadsrätt. Det är du som ska se till att installationerna är säkra, rätt utförda och inte kan leda till personskador eller bränder. Tänk också på att obehörigt installationsarbete är straffbart. Läs mer....

 

 

 

Butik- och kontorsbelysning

 

Butik

Vi vet att du kan sälja mer genom att exponera dina varor rätt och vi vet att du kan minska kostnaderna med effektiv belysning i er butik och i era butiksställ, vi hjälper gärna till med idé, belysningsplanering och ljussättning.

 

Butiksljuset ska förmedla känslor som tilltalar kunderna och ljuset ska skap stämningar som matchar det belysta objektet. I skyltfönster ska det gärna gå att varierande belysningen för att skapa en spännande miljö men vid kassadisken ska belysningen ge värme samt belysa något man vill att kunden ska se

 

Kontor

På ett kontor utförs många olika arbetsuppgifter som alla kräver sin speciella typ av belysning.

 

Grundpelarna för att uppnå en bra kontors-belysning är att minimera bländning, skapa jämnhet i ljusbilden och se till att det är tillräckligt med ljus på rätt ytor.

 

Copyright © All Rights Reserved